tiistai 25. helmikuuta 2014

Päivä 29: Inspiroidu yliluonnollisesta

Noniin, päivän 30 jälkeen päivä 29. Mikähän tulee seuraavaksi, vaihtoehtoja ei kyllä taida enää olla. Pitääköhän sitä vielä ottaa ja tarkistaa onko tehnyt jokaisen päivän.. :D

Tämä saattaa olla hiukan kaukaa haettua. Tuossa koristeita pyöritellessä silmä osui samettipulveriin, jonka sain lahjaringistä marraskuussa, enkä edelleenkään ole tätä tavaraa kokeillut aiemmin. Koitin jotain sillä tehtävää siis keksiä. Tuo höttö on vaaleanpunaista ja jostain sain päähäni irvikissan. Jossain blogissa olen tainnut nähdäkin semmoisen nimenomaan samettipulverilla tehtynä.. Ja eipä irvikissa ainakaan luonnollinen kissimirri ole.. :D Sillä mennään siis.

Joka kynteen en alkanut pulveria pistämään, mutta keräilin vähän muuta sälää Liisa Ihmemaassa-teemaan sopivasti, violettia ja pinkkiä ja hiukan glitteriä.. :D Ja irvikissahan on vaaleanpuna-violettiraidallinen.


Noiden glittereiden asettelu oli kyllä hauskaa puuhaa.. :D Kokonaisuudessaan taisin näitä kynsiä tehdä noin 2,5 tuntia, hitusen nopeampikin olisi voinut olla mutta sattui mystinen onnettomuus teippien kanssa.. Ihan ensin olin luonnollisesti lakannut pohjat, aluslakka, pari kerrosta väriä sekä seche vite. Ensin aloin tekemään noita glitteröverikynsiä, joihin luonnollisesti meni aikaa eniten. Ihmetystä aiheutti siis se että samettiraitakynsissä ensimmäinen teippisuikale nimettömässä veti kaikki lakat mennessään! Käytin ohueksi suikaleeksi leikattua maalarinteippiä, outoa kun ei se noin ole ennen tehnyt.. Eli siihen kynteen uusiksi lakat, onneksi nyt muiden kohdalla ei käynyt noin. Tyven raita meni vähän pieleen mutta en nyt sitä viitsinut alkaa uudestaan korjailemaan, veikkaan ettei nämä pulverit muutenkaan kovin kauaa siistinä pysy.


Tästä näkyy vähän noiden glitterraitojen värit paremmin, on muuten niin mahdottomia kuvattavia. Ihmeen tasaisesti asettui nuo ranskisrajausten glitterit, ei turhia törröttele vaikka niiden päälle ei tietenkään voinut päällyslakkaa vetäistä. Vähän hoksasin senkin myöhään.. :D Näistä tuli aika kivat kynnet kyllä :)


Käytössä Nails Matt Heaven, samettipulveri ja kolme sorttia pyöreitä irtoglittereitä. Nuo isot pyöreät olen tilannut Adeninasta joskus aikoja sitten, sametti ja pienempi glitter on tosiaan lahjaringistä. Noita isoja glittereitäkään en ole aiemmin käyttänyt, jo oli aikakin! Pienistäkään en ole ihan varma, saattaa olla nekin ekaa kertaa testissä.

Tänään kotiutui myös arvontapalkinto!


Saran blogissa oli postaus missä sai ystävänpäiväteemalla kysellä kysymyksiä pariskunnan molemmille osapuolille, ja kysymysten lähettäjien kesken oli pieni arvontakin. Arpaonni suosi minua! Palkintona karkkipötkö ja OPI Nothin' mousie 'bout it. En varmana oo ainoa joka rakastaa noita Saran Cupcake-piirroksia, ne on vaan NIIN söpöjä! <3 Ihan tajuttoman ihana! :D Karkitkin hyviä, yhden jo maistoin. :)


Ja tuo lakka, nam! Paitsi että noiden sydänten kalastelu pullosta on lähestulkoon mahdoton tehtävä.. :D No, luultavasti käytän tätä useimmiten kuitenkin niin että asettelen sydämet ihan yksitellen.


Söpönen on pohjavärikin! Ja on noi niin sieviä nuo sydämet että kyllä niitä nyt viitsii onkia pullosta vaikka se hankalaa olisikin.

Mulla on kyllä nyt tuijottelukynnet. Pyöreitä glittereitä on kyllä siinäkin mielessä ilo asetella että ne on yhtä pyöreitä joka suunnasta! Ihan kivat överit kyllä.

2 kommenttia:

  1. Voi mahoton mitkä kynnet :) <3 Hauska idea käyttää pulveria irvikissan raitoihin. Tunnistinkin kuvista heti mitä oot hakenut koristeluilla. :D Ja tosi söpön palkinnon Sara oli järjestänyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Kissapa kissa, paitsi että yön jälkeen raidoista oli jäljellä yksi.. :D Pitää ehkä vähän paksumpi kerros lakkaa koittaa vetää alle seuraavalla kerralla jos paksummin pulveriaki jäis kynsiin.. :)

      Poista

Saa kommentoida!