lauantai 8. helmikuuta 2014

Päivä 26: Inspiroidu kuviosta

Tämän päivän kohdalla olinkin niin kunnianhimoinen että oksat pois. Tai sitten kaivoin vaan verta nenästäni, miten sen nyt ottaa. Ajatuksena oli siis shakkiruutukuvio, ja se yksi kynsi mihin tuon kahjona toteutin muistuttaa nyt kyllä enemmän discopalloa... Ja yksi kynsi koska siihenkin meni parikymmentä minuuttia, vasurilla väsätessä olisi mennyt todennäköisesti vähintään kaksi kertaa kauemmin.

Menin siis ostamaan jopa ihan tuon flormarin neliöglitterlakan tähän tarkoitukseen. No, on se muutenkin ihan käyttökelpoinen, jos ei noin pikkutarkkaa yritä enää tehdä.


Hullun hommaa alkaa asettelemaan noin pientä glitteriä hammastikun kärjellä. Pikkurillissä samaa glitteriä ripoteltu muutama nurkkaan, muissa kynsissä siirtokuvia. Niitä oli pakko tähän tunkea koska lakkaushaaste-ryhmä.. :D Muuten oli kuvat oikein kivoja, irtosivat paperista ja näin mutta eivät kerta kaikkiaan liikkuneet mihinkään suuntaan kynnelle päästyään. Toisessa kädessä yksikään siirtokuva ei ole edes lähellä samaa asentoa kaverin kanssa...


Oikea käsi sai tosiaan melko paljon hillitymmän määrän tuota glitteriä.. Olisi voinut enemmänkin pistää ihan tasapainon vuoksi mutta enpä hoksannut ottaa sientä siihen tarkoitukseen, lakan omalla sudilla koitin töpötellä.


Käytetyt lakat Essie the girls are out, Technic Jet Black sekä Flormar/konehelsinki GL01
Essie oli vähän unohtunut laatikkoon, vaikka on niin nätti lakka. Ehkä päätyy käyttöön nyt useamminkin kun onnistuin karsimaan puolet kynsilakoista ja myymään ne pois.

Odotan kyllä innolla tuon discopallokynnen putsausta.. Terve taas, foliotekniikka, nyt voit todistaa kykysi ihan kunnolla...


4 kommenttia:

Saa kommentoida!