tiistai 11. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet vol.2

Nyt onkin tullu lakattua kynsiä aika hurjaa tahtia. Kolmas peräkkäinen päivä kun laittanu lakkaukset uusiks, mikälie hurahdus.. :D Tai no, otin ja aloin selailemaan pinterestiä niin sieltähän sitä inspiraatiota alkoi tulla tulvimalla. Eihän sitä muuta voi kuin lakata kynnet sit kun kerran siltä tuntuu. Ystävänpäiväteemalla jatkuu.


Söpöä ja vaaleanpunaista ja sydämiä ja niin eespäin, aika ällöt tuli! :D Sydämet on vähän minkä sattuu muotosia mutta aika herttaiset näistä tais silti tulla. 
Rajaukset ja sydämmet dottingtoolilla tuherretut, vähän tuo sydänten väsääminen tosiaan vaatii harjoittelua. No mutta ehkä niitä tulee pari vielä väsättyä tällä viikolla jos tämä sama tahti jatkuu.. :D 


Pohjalla Essie True Love, kärjissä nimetön ja numeroton Seppälän Nails-lakka. Rajaus Jolly Jewels 102 ja sydämet Orly Miss Conduct. H&M mattapäällyslakka lisänä, sydämet lakkasin kyllä sen jälkeen vielä uudestaan kirkkaalla lakalla kun halusin niistä vähän kiiltävämmät. 

Tuo Nails-lakka oli aika surkea tapaus, siinä mielessä ihan se ja sama onko sillä nimeä tai numeroa. Peitti tosi huonosti ja valui mihin sattuu. Vedin sitä kerrostettuani vielä kerroksen essietä päälle, vähän tasoitti virheitä.. Muista lakoista nyt ei ole sen kummemmin valittamista, JJ on kaunis hopeaglitter ja Miss Conduct upeimpia lakkojani edelleen.. <3 Tuo mattalakka alkaa kyllä vedellä viimeisiään jo, uusi pullo kyllä hankittu kun ihan tosta tykkään, vois ehkä kohta korkata. Ainoa huono puoli tuossa on kyllä se ettei siitä näe paljonko jäljellä..

Nämä taitaa sopia aika hyvin ystävänpäivään, eikö? :)

10 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä tosi söpöt! :) Ajattelin itsekin tänään tehdä postauksen ensimmäisistä ystävänpäiväkynsistä sekä väkerrellä myös uudet ystävänpäiväkynnet. Pitääkin ryhtyä ideoiden hamuamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ;) Mulla ois ideoita edelleen vaikka kuinka, mut ehkä teen kolmannet vasta huomenna.. :D
   On nyt muutakin postattavaa ehkä välissä et varmaan mä maltan olla tän päivän lakkaamatta.. :)

   Poista
 2. Nää on tosi suloiset, simppelit mutta näyttävät!

  VastaaPoista

Saa kommentoida!