perjantai 21. helmikuuta 2014

Vaaleanpunaiset prinsessakynnet

Täällä odotellaan edelleen Adeninan tilausta, samoin laatikkoon pitäisi ilmestyä kohtapuoliin pari muutakin pakettia. Ne kun saapuisivat kaikki nyt kerralla niin hyvä olisi.. Viikonlopuksi puuhaa, muutakin kuin töissäkäynti siis. 

Torstainen työpäivä oli jälleen erityisen rankka kynsille, illalla pääsi taas lakkauspuuhiin. Pinterest tarjosi jälleen inspiraation, ja vaikka vastahan noista ystävänpäiväviikon söpöilyistä päästiin niin erittäin hempeällä linjalla mennään taas. 


Simppelit mutta söpöt! Saa sitä sitten varmaan näpertää ihan tarpeeksi kun saan parempia siveltimiä käsiini, nyt kun on oikeastaan vain yksi hyvä, jolla siis siivoilen ylimenneet lakat. Nyt on kärjet vedetty vapaalla kädellä ja rajaus pienehköllä dotting toolilla.


Ja käytössä Nails Matt Day Dream, China Glaze Fairy Dust ja Essence it's purplicious. Ensin vähän epäilin tuota essencen sopivuutta tähän mutta kyllä ihan tykästyin lopputulokseen. Ja Fairy Dust on kyllä tässäkin lakka paikallaan, kimmeltää kyllä ihanasti! Vähän hankala se oli noin pienelle alalle ja poikittain levittää, mutta onnistui nyt kumminkin. Hassu tuoksu siinä on, ei nyt sinänsä kovin paha mutta erottuu joukosta. Tai harva kynsilakka nyt taitaa varsinaisesti hyvältäkään tuoksua, jos ei siis varsinaisista tuoksulakoista puhuta.. 

Ehkä seuraava lakkaus jatkaisi jo sitä haastetta, melkein loppu jo sekin rupeama..

4 kommenttia:

Saa kommentoida!