sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tuliaisia Amerikan mailta

En ehtinytkään jatkaa tikkuilua eilen illalla, olikin hiukan ohjelmaa. Itsellä oli työpäivä ja isäntä oli inttikavereidensa kanssa risteilyllä, joten pikkusisko tuli poikaystävänsä kanssa lapsenlikaksi. Illalla heti töiden jälkeen lähdin viemään heitä kotiin ja hakemaan miestä Turusta, ja piti siinä yksi isännän kavereistakin käydä kotiinsa heittämässä. Taisi olla jo 11 kello kun kotia itse päästiin ja Putous oli katsomatta, jäi tikkuilut siis.. :D

Tämä sisko tosiaan palasi muutama päivä sitten reissusta, oli käynyt Los Angelesissa, ja pitäähän sitä siskolle tuliaisia tuoda, mitäpä muuta kuin kynsilakkoja.. :D


Revlon Pink Pineapple. Hempeän vaaleanpunainen tuoksulakka, oikein makealta ananakselta tuoksuu! Onneksi tuo tuoksu ei ole hirveän voimakas, väri kun tässä on oikein käyttökelpoinen minulle. :) Tuo korkki on kyllä hiukan epäkäytännöllisen muotoinen..


Victoria's Secret Just Dance. Ihana pinkki! Ja kimallus! Oo! Tässä kuvassa väri ei näy ihan oikein tuossa tikulla, alemmassa näyttää oikealta.


Siinä molemmat tikulla, molempia kaksi kerrosta ja päällyslakka. Siis katsokaa nyt tota kimmellystä miten nätti! Sisko taitaa tuntea mut..? Ei huonot tuliaiset. :)

8 kommenttia:

 1. Hyvä että kelpas, ois kelvannu mullekki. :D Oisin voinut tuoda jotain muutakin jos vaan ois löytynyt. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo Revlonin lakkaputeli on aivan ihana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se nätti, omaan käteen toi pyöreä korkki on vaan kömpelö.. :D

   Poista

Saa kommentoida!