lauantai 7. syyskuuta 2013

50 lukijan arvonta!

50-luvulta viiteenkymmeneen lukijaan.. :D
Yksi virstanpylväs saavutettu, eli blogillani on nyt upeat mahtavat loistavat 50 julkista lukijaa! Bloggerin kautta siis, myös bloglovinin kautta kurkistelee kyllä jokunen immeinen! Kiitos siis kovasti kaikille joita ilmeisesti ainakin jossain määrin höpinäni ja räpellykseni jaksavat kiinnostaa!

Eli nyt, kuten olen jonkun aikaa vihjaillut ja lupaillut, on arvonnan aika! Palkinto sisältää sekä uutta että vähän käytettyä pientä kynsiaiheista tavaraa, kierrätys kunniaan.

Eli kaikkiahan kiinnostaa tietysti palkinto ihan eniten, joten tässähän tämä!


Eli pikku arvontani voittaja saa omakseen setin, joka sisältää arkin siirtokuvia, hyrrällisen strasseja, kolme purkkia glitterhileitä sekä kolme kynsilakkaa. Kikon Sugar Mat Golden Mandarin on näistä käyttämätön, kaveriksi tälle valkkasin Essien lakan nimeltä Strawberry Shortcake, sekä Miyo minidrops Lilac-tuoksulakan. Kiinnostaakohan nämä jotakuta? ;)

Eli sääntöihin:
1: Olet julkinen lukijani joko bloggerin tai bloglovinin kautta. Kommentoi tähän postaukseen ja kerro nimimerkkisi millä luet ja mitä kautta, sekä sähköpostiosoitteesi, saat yhden arvan. Uudet lukijat ovat oikein tervetulleita! Toivottavasti höpinäni kiinnostavat muutenkin kuin arvontaan liittyen. 

2: Vanhat lukijat, joiden ansiota tämä arvonta siis luonnollisesti on, saavat toisen arvan, kerrothan siis myös sen kommentissasi! Minulla on lista ennen arvontaa liittyneistä kullanmuruista, joten ei narrata! :D

3: Halutessasi voit mainostaa arvontaa blogissasi, arvontakuvaa saa käyttää. Näin saat vielä 2 arpaa lisää!

Eli jos laskin oikein, mahdollista on saada 4 arpaa kaikenkaikkiaan.

Suoritan arvonnan lippulappu hattuun-periaatteella, ja aikaa osallistua tähän arvontaan on syyskuun loppuun asti, eli 30.9.2013 on viimeinen osallistumispäivä. Eli onnea kovasti kaikille!
Lähetän palkinnon vain Suomeen.