tiistai 17. syyskuuta 2013

Päivä 1: Punainen

Noniin, sairastuvalta päivää. Teksti, kuvat ja lakkaukset eivät ole tällä kertaa parasta laatua, lapsella on ilmeisesti vesirokko nuhan ja yskän kera, ja itsellä nuo jälkimmäiset. Eli rättipoikki ja ajatus ei kulje. Tässäpä vasta tunnollinen työntekijä kun pitää sairastaa samaan aikaan lapsen kanssa. Kivaa, onneksi lapsi on yllättävän pirteä.
Tosiaan, monen muun lailla otin tämän ihanan kamalan haasteen käsittelyyn, (jotain räkätautihallusinaatioitako tästä on kiittäminen?) ja tässä nyt heti ensimmäiset kynnet. Päätin myös että minulla on lupa käyttää samoja kynsiä mahdollisuuksien mukaan myös lakkaushaasteessa, joten tadaa: viikon aihe, puolikuumani, sekä päivä 1, punainen. 


Taas yritin kierrättää edellisiä kynsiä, räpelsin ranskisteippien kanssa tuon punaisen hiekkalakan paikoilleen. Kyseessä tässä tapauksessa eräs näistä Seppälän uusista concrete-lakoista, nimeltään Simply red. No, alla ollut pinkki-musta liukuväri jäi kuultamaan punaisen alta kivasti tuossa kärjissä, melkein liukuvärjäykseltä tämäkin näyttää, mutta eihän se puolikuuhun jättämäni pinkki mihinkään erottunut, pöh, ois se voinut olla kiva.. Tällä kertaa ois kyllä voinut aloittaa siis ihan alusta lakkailut. Ai miten niin laiska? No kai kipeenä vähän saakin olla..
Punaisen kaveriksi päätin sitten ottaa niinikään uuden Seppälän lakan, testiin pääsi Rubber-lakka Marigold. Tietysti meni vähän vaikeaksi kun tuossa järjestyksessä lakkailin, ja eipä tohon nyt uudestaan viitsinyt alkaa teippejäkään virittelemään. Tuo on muuten ihan hauskan tuntuinen tuon rubber-lakan pinta, ainakin näin samana iltana ihmetellen pieneltä pinta-alalta. Veikkaan kyllä aamulla näkeväni lakanankuvia.

Livenä taas kerran nätimmät, kyllä näitä nyt katselee, ihan mukavan syksyiset. Ihan nätti tuo punainen, ainakin tuossa tummalla pohjalla, pitää testailla yksikseen. Tekstuurin muodostumiseen meni ehkä hiukan kauemmin kuin Kikoissa, ja kuivumiseen muutenkin. Pinta ihan kivan karhea, yhteen kynteen ei jostain syystä ihan niin voimakkaasti tullut kuin muihin. Harmi että on pienissä pulloissa, toisaalta saa nyt nähdä muutenkin tuleeko noita lisää ostettua, vähän enemmän tykkään kimaltelevammista hiekkalakoista. 

Samoin tuota rubberiakin pitää testailla pian lisää, oranssi päivä onkin ihan nurkan takana tuossa haasteessa. Jos nyt ei mitään ihmeellisiä pakko toteuttaa-älynväläyksiä tule muuten. 

Ai niin, oli vähän hämmentävää kun kävin nuo uusimmat seppälän lakat ostamassa.. Uutuustuotteena olivat tietty kassalla esillä, ja tutkiskelin siinä, kassalla oli vanhempi myyjärouva ja pari sanaa siinä vaihdettiin noista uutuuksista. Mietiskelin ääneen, että minkähänlainen pinta tuosta rubber-lakasta tulee, kiinnostavan kuuloinen nimi tuolla sarjalla. Täti siinä totesi että voisin vähän avata yhtä pulloa ja katsoa millaista lakka on.. Olin kyllä vähän o_O ?!? Mikähän neuvo tuokin oli, eipä siitä pullossa olevasta lakasta näe millaista se kuivana kynnellä on. Enkä kyllä itse haluaisi ostaa lakkaa jota on kaupassa auottu. Valkkailin huolellisesti kyllä avaamattoman näköisiä sieltä.. Toivottavasti niitä ei hirveästi siellä auota. Ja ei, en aukaissut niitä tietty itsekään.. :D

Muistakaahan arvonta, ihan kivasti on osallistujia jo mutta lisääkin saa tulla! Ja uusille lukijoille, teitäkin on jo monta, tervetuloa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!