perjantai 20. syyskuuta 2013

Miss Universum...

...tai vähintäänkin Miss Lakkalaatikosto.. :D Tuo kauan kaivattu, himoittu ja kuolattu Miss Conduct siis.

Itsellä on ainakin pari kertaa käynyt niin että joku kaunis lakka jota oikein on odottanut, ei ollutkaan kynsille päästyään niin nätti kuin odotin. Tuohon on ollut moniakin syitä tietysti, sopimattomuus ihonväriin tai muuten vaan jotain mättää, nätti ehkä mutta odotukset olleet liian korkealla.

Mutta tällä kertaa niin ei käynyt! Miss Conduct, tämä on siis upea. UPEA. Kuvat eivät tee oikeutta. Sävy ihana jo varjossakin. Ja tuuri kävi, aurinkokin äsken pilkisti sen verran että kerkesin pienen hetken ihastella tätä lakkarakkautta ulkona. Saanko esitellä, lakkalaatikostoni kuningatar ja jalokivi. Ensimmäistä kertaa tuntuu että tätä lakkaa voisi omistaa toisenkin pullollisen. Varmaan pakko hommata toinenkin niin raaskii käyttää useammin, nytkin tämä on töpökynsille päässyt kun huomenna olisi häihin meno.. :)

Tämä ei kyllä kaipaa seurakseen mitään koristeluja.

Tuli kai selväksi että nätti on? :D Suunnilleen kymmenen kertaa kauniimpi kuin kuvissa.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On! <3
   Kääntelen ja vääntelen käsiä pöytälampun alla nii että melkein näpit palaa :D

   Poista
 2. Joo, nätti on :)
  Huvitti lukea sun ylistystä kun just äsken itse kirjoittelin luonnosta omasta laukkauksesta johon olin tosi ihastunut :) Kyllä se on vaan kiva kun kaikkien kivojen lakkojen seasta löytyy joskus suuria rakkauslakkojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itteäki kyllä nauratti millaisen ylistyssinfonian sävelsin tälle lakalle :D

   Poista

Saa kommentoida!