sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Unohdetut löysivät tiensä kynsille

Eli siniset saivat äkkilähdön. Vaikka yritin niitä muokata, vähän glittersandwich-tyyliin, ja niistä tuli violetit. Mutta siltikään en niistä tykännyt, ja en kehdannut edes kuvata niitä, saati sitten pistää niitä tuohon 31 päivän haasteen seuraavaan kohtaan.. Ja toisekseen tuossa vaiheessa lakkakerroksia oli jo aika paksusti.

Eli väliin nyt jotain muuta haastetta, eli lakkaushaastetta facebookin ihmeellisestä maailmasta.. :D Ja viikon haaste on punainen. Tällä kertaa lakkailu onnistui vähän paremmin!
Punaisen valinnassa meni kyllä hetki. Loppujen lopuksi laatikosta löytyi Golden Rose Rich Color 21, oikein kaunis peruspunainen, ei liian tumma. On kyllä joulupunainen mutta myös syksypunainen, koristeluista riippuen.. :D Tuota lakkaa en ollut muistaakseni vielä käyttänyt kertaakaan. Kaveriksi se unohdettu, eli Maybellinen Polka Dots-lakka Chalk Dust. Siitä onkin aikaa kun tuo on kynsillä ollut, ja tätäkin on vain kerran tullut käytettyä, vaikka kaunis onkin. Nyt tuota ei taida kovin helposti enää saada... Varsinkaan mustavalkoisena, sinistä ja vihreää olen pari kertaa jossain nähnyt.. Vähän olisi tehnyt mieli sitä vihreää kun siitä tulee creeperit mieleen.. :D (Siis jos sattuu tuntemaan Minecraft-pelin.)
No mutta, mustavalkoista glitteriä kirkkaanpunaisella pohjalla, toimii! Tykkään siis kovasti :)


Eiköhän näitä voi syksyisiksi väittää? :) Ja näihin kyllä katsekin hakeutuu kiitettävän usein, eli varmaan viihdyn näillä useamman päivän, ja hyvä niin. Siihen samoilla lakoilla olemiseen on nimittäin toinenkin syy, on taas viime aikoina saanut niin monta kertaa muhitella näppejä foliossa että ihan heti huomenna en tuota kyllä jaksaisikaan poistaa. Nämä oli melko mukava lakata, tuo punainen oli kyllä vähän kynsinauhoilla kun niin leveä suti, mutta siivoutui kyllä hyvin. Ja peittävä on. Ja chalk dust on myös tosi hyvin käyttäytyvä lakka, ei tarvitse onkia. :)

Muistutellaas vielä arvonnasta, huominen aikaa! Arvontaan pääsee klikkaamalla sivupalkin kuvaa. Jos Kiko kiinnostaa.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!