maanantai 23. syyskuuta 2013

Teipillä tuunatut

Tällä viikolla lakkaushaaste-ryhmässä on aiheena teippi. Tämä oli nyt toinen kerta kun yritin jotain varsinaisten koristeluteippien kanssa tehdä, vähän on vielä hankalaa.. :D Käytin tässä myös tavallista teippiä.


Tosiaan edellisen päälle tein koristelut. Siitäkin syystä että vanha lakkaus oli Orlyn Miss Conduct, ah, iihhana lakka! Edelleen aiheuttaa tuijottelua. Kolme vuorokautta olin yksivärisillä kynsillä? On kyllä pisin aika sitä lajia. Violetit raidat Color Clubin lakalla Glitter Wonderland. Peitti siis rakkauslakkaa just sopivan vähän.. :D Kyllä ajattelin myös 31 päivän haastetta tämän teippihaasteen yhteydessä jatkaa mutta en tosiaan viitsinyt vielä alkaa kynsilakkoja poistamaan, katsellaan keltaisia seuraavassa lakkauksessa kenties.

Meni tuo nyt paremmin näin toisella kertaa koristeluteippejä testaillessa, mutta ei kyllä edelleenkään lukeudu koristelutapojen lemppareihin.. Lopputulos nyt on ihan kiva, vaikka pari kohtaa meni vähän kieroksi, ja päälle olisi voinut ottaa vähän peittävämmän lakan..

Tuli taas viikonloppuna kiva pieni yllätys, voitin Mielenmaisemia-blogin arvonnan! 
Huolisin kyllä sen lottovoitonkin.. :D

Muutenkin oli mukavaa puuhaa viikonloppuna, häitä käytiin juhlimassa. Mukavan rennot juhlat ja hyvää ruokaa ja mukavaa porukkaa, ja enemmän tuttuja kasvoja mitä kuviteltiin olevan :) Onneksi tosiaan minäkin pääsin tuonne kun vanhempani tulivat lapsenlikoiksi, vesirokko tosiaan tuli kylään. Ei onneksi kovin paha, ei siis tarvinnut tuntea juhliin lähdöstä huonoa omaatuntoa.. :)

Muistakaahan osallistua muuten tämänkin blogin arvontaan mattimyöhäiset, viikko on vielä aikaa :) Ihan kivasti on tullut osallistujia ja uusia lukijoita, kiitos! :)

4 kommenttia:

Saa kommentoida!