maanantai 2. syyskuuta 2013

Mintunraikkaat tuijottelukynnet

Nyt pääsi testattavaksi yksi näistä uutukaisista, Seppälän mintunvihreä mattalakka Mint Way. Ja on se nätti.
Tuossa minttulakassa oli vaan sudissa joku ärsyttävä törröttävä karva, pari kertaa veti kunnon viirun lakan päälle, mutta sai sen silti tasoitettua. Ja pinkin suti taasen oli järkyttävän kokoinen, leveä suti on kyllä kiva mutta tuota ei meinannut saada takaisin pulloon mahtumaan.. :D Vähän voisi olla tasalaatuisempia sudit, lakoissa ei sinänsä ollut vikaa, mitä nyt muutamaa on testannut.
Ensin kuvassa sellaisenaan, muutama pilkku tuli jostain syystä tuohon tökittyä saman sarjan Neon Pinkillä. Ei vaan osannut olla koristelematta, tuossa oli vaan se ongelma että ei kyllä näyttänyt miltään.
On muuten vaikea saada kuvaan oikea sävy, yrityksistä huolimatta en ihan tuota värisävyä osaa kuvista muokata oikean näköiseksi. Menkööt, on nuo kuvat nyt suuntaa-antavia vaikka kaikki kolme ovatkin eri näköisiä.. :D


Pilkkujen jälkeen keksin siirtokuvat, ja johan parani! Vaikka nyt nuo pilkut näyttää vähän turhalta, tai sijoittelu voisi olla parempikin. Tuo pinkki on kyllä kiva pari mintunvihreälle, ai että. Tuijottelukynnet tuli, ihan yllätyin miten paljon tykkään tästäkin, vaikka on niin kaukana niistä tyttöväreistä mitä yleensä käytän. :)Nättejä siirtokuvia, tuosta arkista tuli vaan vähän sanomista. Nuo pitää leikata tarkkaan, ja hommaa vaikeuttaa se miten vinksin vonksin nuo kuvat oli arkille painettu.. Ei millään meinannut löytyä samanlaisia molempiin käsiin, tai siis peilikuvia hain että saa symmetrisesti. Nimettömän kukkasiin ei ollutkaan paria ollenkaan.. Mutta irtosivat paperista nätisti ja liikkuivat hyvin vielä kynnelläkin että sai rauhassa asetella. Niin että ei niin paljon pahaa etteikö jotain hyvääkin.. :D Mutta tosiaan, olen kyllä oikein tyytyväinen näihin kynsiin, ihanan raikas tuo minttu! Tämä lakka kyllä miellyttää enemmän kiiltävänä.

Yksi lukija taas tullut, liittykäähän muutkin niin saadaan arvontaa pystyyn! 

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, niin värikkäät..
  Mä kyllä niin rakastan minttulakkoja, tuosta nailsistä olen kyllä kuullut jo niin paljon huonoa, juuri sutien kohdalla, että taitavat mun kohdalta jäädä kauppaan.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuo on kyllä harmittava puute näissä, just mietin et saisiko noita suteja jotenkin trimmailtua.. Muuten ois kyllä hyviä nuo lakat.

   Poista
 2. Hienot ja jo ilman kukkianin tosi sähäkät.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit ja ihanat kukkaset, harmi kun ovat leikattavaa mallia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, mutta kyllä noita nyt silloin tällöin jaksaa silputa.. :D

   Poista

Saa kommentoida!