keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Päivä 2: Oranssi

Noniin. Haaste jatkuu oranssilla. Vähän koitin kissapetoa saada aikaiseksi, onnistui vähän niin ja näin. Pilkkujen keskustoissa on tuo uusi Models own, Orangeade, eikä se erotu pohjasta ihan niin hyvin kuin kuvittelin.. No, ihan kiva lakkaus tämä on nyt silti. Pohjalla on Nails Rubber Marigold, ja pilkut rajattu p2 Sand Style-lakalla illegal.


Kynnet lyhenivät eilen, kuten näkyy. Jonkun aikaa sitten tapahtuneen paprikaepisodin aiheuttamat vauriot olivat kasvaneet jo sen verran pitkälle, että katsoin järkeväksi ottaa muutaman millin pois.. Mun tuurilla olisin kuitenkin kohta taas telonut kynnet johonkin, eli hyvä saada heikentynyt kohta pois. Ja olihan nuo kynnet taas pitkäksi päässeet. No, vähän liikaa ehkä leikkelin osaa, kun kynsipedit ovat vähän eri pituiset. Varsinkin peukalot keskenään, ärsyttää. Pitää siis muistaa viilailla että tasoittuu.. Nimettömissä on myös huima ero muihin kynsiin verrattuna..
No joo, tulipahan muutenkin tehtyä kunnon hoitotoimenpiteet, kuorintaa, rasvaa, öljyä ja niin eespäin.. Pitää nyt muistaa panostaa kunnolla, talvikin kohta lähestyy niin se tietää mulle kuivuvaa ihoa.

6 kommenttia:

 1. Nätit ja kivan pirtsakan väriset kynnet. :) Ihana nähdä värejä, vaikka syksy jo onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on, oranssi kyllä sopii syksyyn varsinkin :)

   Poista
 2. Nätit kynnet! Ja kyllä noissa on jonkunlaista kissamaisuuttakin nähtävissä. :)

  VastaaPoista
 3. Kivat kynnet. :)
  Itekki usein unohan kaikki rasvailut yms. Koulussa sitten taas huomaa, että ompa kuivat kädet, mutta kotona ei kuitenkaa muista rasvata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Juu se on yllättävän helppo unohtaa rasvailut vaikka koko ajan päivittelis kuivia käpäliään :D

   Poista

Saa kommentoida!