lauantai 7. syyskuuta 2013

50-lukua vai kärpässieniä?

Vihdoin ja viimein tämänkin lakkaushaasteen sain tehtyä, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. :D Tai ei sinänsä myöhään, onhan haaste ajankohtainen aina sunnuntaista seuraavaan, olihan tässä pari päivää vielä aikaa. Harvemmin silti vasta perjantai-iltana on lakkailut tuota varten tehty. Tosin osaltaan haasteen suorittamiseen vaikutti edellisten lakkausten kunto, ei vaan malttanut poistaa aiemmin kun tykkäsin niistä niin kovasti!
Tällä kertaa oli aiheena siis vuosikymmenet. Päässä pyöri ties mitä ideoita, flower poweria, spice girlsiä, neonvärejä, vaikka mitä.. Eka mikä tuli mieleen oli 50-luku ja punavalkoinen polkadot. Ja siihen sitten päädyinkin. Ensin se tuntui ehkä liian helpolta ja ilmeiseltä lähestymiseltä aiheeseen, mutta ei kai sentään, pilkkutikun kanssa huitominen ei ollut yhtään sen helpompaa kuin viimeksikään.. :D
Ei silti, tästä tykkään enemmän. Vaikkei pilkut jälleen ole samankokoista nähneetkään.


Ja ai että tuo punainen on nätti. Auringossa otettu kuva, voi miten se kiiltää. Kunnon Punainen isolla Peellä.
Tuon punaisen putsaaminen kynsinauhoilta on kyllä aikaavievää touhua, mutta on se sen arvoista silloin tällöin.... :D
Alimmaisena loistava aluslakka jota on kehuttu muuallakin kovasti, merkkiä Gina Tricot. (Miten tuonkin suomeksi ilmaisee kunnolla, pah.) Ginan aluslakka, toimii. Punainen on Orlyn Mandalay Ruby, pilkut Viva la Divan valkoisella lakalla nro 35.

No, onkos nämä 50-lukua vai kärpässieniä, jälkimmäinenkin mielikuva pilkuttelua aloittaessa tuli jostain.. :D

Oo, 49 lukijaa jo! Kohta... ;D


edit: inkivaeaerin ilmoittauduttua viidenneksikymmenenneksi lukijaksi, pääsin pistämään pitkään suunnitteilla olleen arvonnankin käyntiin, eli menkäähän siis osallistumaan!

6 kommenttia:

Saa kommentoida!