maanantai 16. syyskuuta 2013

The 31 Day Challenge

No niin, nyt minäkin sorruin tähän haasteeseen. Heti, välittömästi kun painan tuota oranssia julkaise-nappulaa, tästä ei ole paluuta. En kuitenkaan joka päivä ala tätä toteuttamaan, en missään nimessä, en ehdi. Annan itselleni myös luvan lakata välillä ei-haastekynsiä. Saa nyt siis nähdä miten kauan kestää.. :D Tästä luulisi tosin olevan apua tilanteissa missä ei tiedä millä lakkailisi.


Lakkaushaaste-ryhmääkään en kyllä unohda, pidän sitä tärkeysjärjestyksessä ylempänä. Ihan koukussa siihen ryhmään, muidenkin haastekynsiä kun on niin kiva katsella :) Ja sekin vielä kun ihan alusta asti olen aika lailla aikataulussa osallistunut jokaiseen haasteeseen! Mutta mahdollisuuksien mukaan yhdistän nämä kaksi haastetta, esimerkiksi tällä viikolla tuolla facebookin puolella on aiheena puolikuumani, ja koska ensimmäinen päivä tässä käsittelee punaista, niin ainakin toinen puolikuun väreistä on selvä.. :D Puolikuu tulee tuossa toisessakin vastaan, mutta vasta puolenvälin jälkeen, ei varmaan haittaa.

Toivottavasti kaikki ei ole ihan kyllästyneitä näkemään tätä joka blogissa, muutamassa tämän olen nähnyt lähiaikoina aloitettavan, pari toteuttaa tämän jopa toistamiseen.

Noniin, tämä palailee kohta kirjoittelemaan ja mahdollisesti kiroilemaan punaisten kynsien kera.


2 kommenttia:

  1. Itse olen myös miettinyt tämän toteuttamista, aloittelija kun olen, niin tulisi kokeiltua eri värejä ja tekniikoita...Ja pitäisi vain rohkeasti kokeilla Lakkaushaasteenkin haasteita, seuraan vain ihaillen muiden toteutuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän näitä kannattaa toteuttaa, kaikkia haasteita, itekki oon muutaman yllättävän kivan tyylin tuon ryhmän kautta löytäny, mitä ei ois tullu mieleen kokeilla muuten :)

      Poista

Saa kommentoida!