keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Leimausharjoituksia

Paaljon ooonneeeeaaa miinäää paaljon oonneeaa vaan.. Synttärit! 
Mies oli ostanu kampaamoon lahjakortin, pitäis mennä tänään laittamaan kuontalo uuteen uskoon nyt siis! Mulla on ollu jostain 10-vuotiaasta aina sama malli hiuksissa, tai oikeastaan ei mallia ollenkaan.. Värjätty muutamaan kertaan. Nyt vähän harkitsen otsatukkaa, vähän pelottavaa, kai siksi kun siihen on niin tottunut että on kauttaaltaan pitkät hiukset. Mutta se kampaaja saa kyllä vaivata omaakin päätänsä mun kanssa nyt että saan hiusten laatuun ja kasvojen muotoon sopivan mallin, ja värinkin tietty pitää sopia mulle.. :D Ja tällä hankalalla asiakkaalla ois vielä sellanenkin toive että se ois siinä mielessä helppo, ettei mun tarttis välttämättä käyttää muotoilutuotteita. Et silleen. Tarpeeksi monimutkaista?
 Jännää, oikeesti. Oon käyny kampaamon asiakkaana muistaakseni ihan tasan kerran elämässäni! Yleensä joku tuttu leikannu vaan latvoja pois siis ja värinkin oon paria poikkeusta lukuunottamatta vetässy päähäni itse.

Kukkaruukusta asiaan. Eli leimausta harjoittelin taas yön pimeinä tunteina, ja sen kyllä huomaa että pimeetä oli. Pari suikeroa jäi kuviosta puuttumaan.. Pohjavärinä siis Seppälän mattalakka Mint way, ja leimaukset tehty Classics Metallic-lakalla joka kantaa numeroa 01. Tosiaan leimausta on ennen tätä harjoiteltu suunnilleen kolmeen kertaan, en raaskinut arvokkaampien lakkojen kanssa läträtä, pihi kun olen. Muutama leima menikin uusiksi, ja näin aamulla tuli vielä huomattua että samaa toimenpidettä olisi vielä pari kynttä kaipaillut. Ja laattahan on BM-318.
No mutta, ihan toivoton tämä tilanne ei mielestäni ole.. :D
Kuvan saaminen oli kyllä hankalaa. Ja toi punainen heijastus on mun paita.Lähettäkää mulle hyviä leimauslakkoja synttärilahjaksi! xD

Ja hei muistakaas se arvonta! Lisää osallistujia kaivataan! :D


11 kommenttia:

 1. Hyvää synttäripäivää! :) Toivottavasti saat mieleisesi kampauksen ja oot tyytyväinen uudistukseen :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! :) Toivotaan, että löydät kivan hiustyylin. :) Nätit kynnet!

  VastaaPoista
 3. Onnea!
  Hauskan säväyksen antaa sun paita noille leimoille :)

  VastaaPoista
 4. Uusi mielenmaisemia blogiosoite on http://mielenmaisemani.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea! :) Toivottavasti osuu hyvä kampaaja ja saat mieluisen tyylin. Ja nätistihän nuo leimat on onnistunu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pituutta lähti aika paljon, kiva tuli, helppo pitää kuosissa.. :D vähän omaa hiustenväriä tummempi ja peri raitaa :)

   Poista

Saa kommentoida!