tiistai 17. syyskuuta 2013

Kirppikseltä kotiutuneita

Noniin posti oli taas nopea, eilen oli paketti viety kuulemma ja kakkosluokassa laitettu matkaan, mutta niin vaan tuo tuli tänään perille.. :D Eli Meette pisti lakkoja tuossa viime viikolla myyntiin vinot pinot, kuin myös kasan koristeita. (Edelleen on muuten tavaraa myynnissä reippaasti, menkää kurkkimaan) 
Ja oli muuten huolella pakattu, mulla meni oikeesti varmaan kymmenen minuuttia että sain nämä kaikki kolme lakkaa ulos kuplamuoveista :D En halunnu saksia niitä rikki, kun on tuota lahjarinkitouhua niin tarvii pakkailla välillä itsekin juttuja. Ja pitäähän kohta arvontapalkintokin lähetellä :D

Itse olin kärppänä paikalla, ja kyllä kävi säkä. Kauan himoitsemani kaunis ihana Orly, Miss Conduct paistatteli heti ensimmäisessä kuvassa. Uskotte varmaan että scrollasin vauhdilla kommentoimaan postausta varatakseni tämän ihanaisen.. :D Napattuani kaikista kauneimman (vieläpä kohtuullisen edullisesti) katselin vielä muuta valikoimaa ja otin pari kaveria mukaan pakettiin, Models Own Orangeade sekä Sina numerolla 430. Koska oranssi glitter. Ja koska flakie. :)

Jostain noita flakieitakin on kertynyt, Sinan kanssa samankaltaisia on pullon perusteella kaksi. Tässä sinassa näyttäisi kyllä olevan hiukan isompaa tuo lastu kuin niissä muissa. Ja kirkaspohjainenkin flakie löytyy.. Ja lisäksi on vielä nuo karkeammat glitterlastulakat, niitäkin on muutama. Oho.


Nyt tässä sitten pähkäilen, jatkanko 31 päivän haastetta, tuota oranssia voisi kyllä testata, vai pääseekö Miss Conduct heti kynsille. Toisaalta tuota aarretta olisi kiva ihastella ja kuvailla auringossa, josta ei kyllä ole tällä hetkellä tietoakaan..

Piristää kyllä huomattavasti flunssaista päivää! :)

6 kommenttia:

  1. Kiva kun sait tuon Conductin vihdoinkin!:)

    VastaaPoista
  2. Miss Conduct on ihana. Ihana. Olin aivan innoissani kun mulle diilattiin tuo rakkauslakka. <3

    VastaaPoista

Saa kommentoida!