lauantai 14. syyskuuta 2013

Pinkki-musta liukuväri ja iloinen tanssi!

Heippa! Syntymäpäivän kampaajareissu oli ihan kiva, hyvä tuli! :) Pituudesta lähti melkein puolet, mutta alaselkään asti tuo hiuspehko jo olikin, eli pitkät ovat edelleen! Vähän tummempi ja kenties lämpimämpi väri ja muutama raita laitettiin hiuksiin. Ihan mukava piristys! Ja hyvä laiskalle ja nuukalle minulle, sen verran omaa hiusten sävyä lähellä ettei juurikasvun pitäisi juurikaan erottua.. :D Mutta se hiuksista.

Huomenna olisi miehen sukulaisen juhliin meno, täyttää pyöreitä. Kampaajareissun jälkeen tuli hommattua tuollainen kiva pinkki pusero kyseisiin juhliin, ja kynnet tietty piti suunnitella asuun sopivaksi. Vaatteet ovat muuten mustat, eli aika selkeä väriyhdistelmä oli heti mielessä. 
Pikaisen googlen kuvahaun tutkiskelun jälkeen silmät osui musta-pinkkiin liukuvärjäykseen. Kerrankin on helppo valita mitä tekee! No, jos musta leimauslakka löytyisi niin olisi ollut ehkä vaikeampi suunnitella.. Mutta kun en sellaista omista niin eipä tarvitse leimailla.. :D

Pinkki lakka löytyi, suhteellisen läheltä puseron sävyä, pienellä kimalluslisällä. Ginan lakka Shimmer pink käytössä, ja musta lakka on Tiia Vanhatapion Black Bird. Ihan hyvin onnistui liuku, tykkään! :) Tai tuo nimetön on hiukan töksähtävä, mutta ei sekään livenä noin pahalta näytä. Shimmerin siivoilussa sormista meni kyllä hetki, sottaista puuhaa tuo liukuvärjäys :D
Teannan arvonnasta voittamani lakka saapui myös, oikein mukavasti ja sopivasti syntymäpäivänä postilaatikkoon! Eli tuolta tulla tupsahti China Glazen Moulin Rouge. kaunis lakka, mutta erityisen ihanan paketista teki lakan mukana tullut taideteos nimeltään "Puun kuva". Teoksen on luonut nuori taiteilijan alku Termiitti, joka tosiaan toimi arvonnassa onnettarena, ja taidokkaasti toimikin! :D Todella upea, kiitoksia!
Tuosta arvonnasta olin itselleni kaikkein eniten toivonut Orlyn Miss Conductia. No, ajattelin että kyllä mä sen joskus jostain saan, ja se joskus tulee odotettua aiemmin, vaikuttaisi nyt siltä.. :D Satuin tuossa torstaina olemaan juuri sopivasti blogien parissa, kun tuoreimpana listalle tuli blogikirppispostaus. Ja Se Oli Siellä! Miss Conduct, kaaaaunis lakka jota olen kuolannut pitkään! Ja minä kerkesin ekana, ekassa kuvassa oli tuo kauan kaivattu, äkkiä varaamaan! Pari muuta lakkakaveria pakettiin tuon seuraksi, jess :) Niin, sehän sen iloisen tanssin aiheutti. Siis pään sisällä ainakin.. :D Käy se säkä mullakin joskus! (Kunhan vaan saapuvat ehjänä perille..)  :)

2 kommenttia:

 1. Hyvä, että kampaajareissu oli onnistunu. :) Ja on kyllä tosi kaunis liukuväri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   perjantai 13 ja lakkaus onnistuu kertaheitolla.. :D

   Poista

Saa kommentoida!