torstai 26. syyskuuta 2013

Päivä 4: Vihreä

Ja haaste jatkuu! Tällä kerralla sain harpata erittäin kauas omalta mukavuusalueelta, kun vihreä oli päivän väri. Ei houkutellut hirveästi. No, mintunvihreä on kaunis ja mieluinen väri mutta se olisi jotenkin tuntunut pieneltä fuskaukselta, eli ihan rehellisellä vihreällä mennään. Lopputulos pääsi yllättämään!

No, kuvat eivät tee oikeutta ihan jo siitäkin syystä että nämä kynnet eivät kertakaikkiaan suostu olemaan kuvattavina.  Jonkunlaisen käsityksen noista sentään varmaan saa.Eli alla Tiia Vanhatapion Moss, ja leimat Classics Metallic-lakalla nro. 03. Ihan kiva yhdistelmä! Varsinkin kun leimat eivät todellakaan ole mitkään täydelliset, niin on hyvä etteivät ne pomppaa taustastaan tuon enempää.. :D No, tuo kuviokin on kyllä vähän ei-minua. Mutta se oli helppo valita tähän hommaan, se suorastaan huuteli laattanipusta olevansa vihreäksi tarkoitettu :D Laatta jota tässä käytin on BM-321. Ihan hyvin tuntui toimivan ainakin näillä lakoilla :)

Jos joku tietää miten tuollaisia lakkoja saa kuvattua ongelmitta niin on hyvä ja kertoo mulle myös, vähän aikaa sain räpsiä että sain jonkunlaiset kuvat aikaiseksi. Ylempi kuva yrittää siis esittää värejä ja alempi tuota kuviota.

Tosiaan, lopputuloksesta tykkään yllättävänkin paljon, ehkä tuollainen tumma vihreä ei olekaan ihan niin huono väri mulle mitä olin kuvitellut. Kiva siis omistaa tuokin lakka! Vähän mietin kyllä onko tämä ihan joulua rääkyvä yhdistelmä mutta ehkei sentään, syksyinen kylläkin :)

Tulee näistä mieleen myös joku vanhan kartanon kirjasto. Tai kirjat. Tai tapetti.

5 kommenttia:

 1. Mä yritän saada lakat kuvattua kuvausteltan ja luonnonvalolampun kanssa. Mutta totuus on että jotkut lakat eivät halua tulla kuvatuiksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommosta vois varmaan yrittää väsätä, varsinkin kun tuntuu lakkailut, kuvailut ja bloggailut sijoittuvan aika myöhäiseen iltaan.. :)

   Poista
  2. Mä tilasin kuvausteltan eBaysta ja valaisimen ja lampun ostin Prismasta ;)

   Poista
 2. Hienot tuli vaikkei mukavuusalueella pysytty :D
  Itse oon huomannut että tällaisille lakkauksille hyvä kuvaus-tapa on aurinkoisella kelillä varjon piolella, ei suorassa auringonpaisteessa joka "syö" värit ja ylivalottaa kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Pidänpä mielessä, jos saisi jo tästäkin lakkauksesta otettua vähän parempaa kuvaa..

   Poista

Saa kommentoida!